Prihlásenie
Nemáte ešte vytvorený účet?
Zabudnuté heslo?
Žiaden problém
Na Váš email boli zaslané inštrukcie na zmenu hesla.
Zabudnuté heslo?
Žiaden problém
Nové heslo bolo úspešne uložené.
Máte už vytvorený účet?
Nové podmienky
využívania portálu Don Appetitp
V súvislosti so zmenou legislatívy týkajúcej sa ochrany osobných údajov s účinnosťou od 25.05.2018 pristúpila Up Slovensko, prevádzkovateľ portálu Don Appetit, k celkovej zmene zmluvnej dokumentácie v rámci poskytovaných služieb produktu Don Appetit. Naša zmluvná dokumentácia teraz zodpovedá nielen aktuálnym potrebám zaistenia bezpečnosti a ochrany osobných údajov našich zákazníkov a užívateľov v rámci nariadenia GDPR, ale aj novým službám, ktoré svojim zákazníkom a obchodným partnerom už ponúkame alebo v blízkej dobe ponúkať začneme.
Oboznámte sa s týmito novými podmienkami.
Váš tím Don Appetit
Máte už vytvorený účet?
Banská Bystrica sa stáva čoraz obľúbenejšou destináciou turistov – môže za to nielen krásne centrum mesta, ale aj pribúdajúce nové koncepty podnikov, kaviarní, čajovní či reštaurácií. Ak hľadáte miesto, kde si môžete vychutnať skvelé obedové menu, pripravili sme pre vás niekoľko tipov. Kde sa dobre najete v Banskej Bystrici?
• • •
V banskobystrických gastronomických kuloároch je meno šéfkuchára Petra Kulhányho dobre známe. Niet sa čomu čudovať, viackrát bol nominovaný medzi najlepších kuchárov Slovenska a tiež sa môže pochváliť praxou v michelinskej reštaurácii vo Francúzsku. Kvalitné suroviny, príjemné prostredie vo vnútrobloku meštianskeho domu s letnou terasou, odvaha experimentovať s tradičnými aj menej tradičnými surovinami a skvelý zážitok. To sú dôvody, pre ktoré by ste mali v Banskej Bystrici vyskúšať obedové menu práve v Bistro Smartfood.
Lunter kuchyňaMeno Ján Lunter je v Banskej Bystrici veľmi dobre známe. Výrobca zdravej výživy – tofu či obľúbených nátierok – je v súčasnosti županom Banskobystrického kraja. Jeho firma s rovnomenným názvom sa rozhodla v Banskej Bystrici otvoriť vlastný podnik, kde môžete ochutnať zdravé jedlá. Tie sú v Lunter kuchyni vždy bezmäsité a dokonca časť v obedovom menu je i bezlepková. Ak vás láka ochutnať makaróny s omáčkou z pečenej tekvice, čili a zázvoru či tofu živánsku, obedové menu u Luntera je presne pre vás.
Bystrická klubovňaObľúbený koncept klubovní, teda dobrého piva s ešte lepším jedlom, nechýba ani v Banskej Bystrici. Útulný priestor, ktorému dominujú teplé farby, ponúka na výber z dvoch obedových menu s polievkou. Vybrať si môžete prevažne z tradičných a najmä sýtych jedál – pochutíte si tu napríklad na hrachovej polievke s párkom a bravčovými líčkami na slanine so štuchanými zemiakmi. Druhým jedlom v obedovom menu Bystrickej klubovne býva zväčša niečo ľahšie, ako vyprážaný karfiol, šaláty či cestoviny. Ak plánuje veľký jedák pozvať na obed menšiu jedáčku, obaja budú spokojní.
Mamma miaBanská Bystrica sa aj vďaka podnikom ako Mamma mia stáva čoraz dôležitejším hráčom na gastronomickej mape Slovenska. Hoci v tomto podniku priamo obedové, resp. denné menu neponúkajú, bola by škoda nevyskúšať obed práve tu. Vychutnať si tu môžete šťavnaté, precízne pripravené hamburgery, cestoviny blížiace sa k dokonalosti, ale aj taliansku pizzu. Za pozornosť tiež stojí výborná ponuka limonád a dezertov, ktoré budú skvelou bodkou za hlavným chodom.
Chcete sa dozvedieť o týchto podnikoch viac, prípadne získať tipy na ďalšie reštaurácie v Banskej Bystrici? Použite naše vyhľadávanie a prezrite si ponuku reštaurácií v Banskej Bystrici.