Prihlásenie
Nemáte ešte vytvorený účet?
Zabudnuté heslo?
Žiaden problém
Na Váš email boli zaslané inštrukcie na zmenu hesla.
Zabudnuté heslo?
Žiaden problém
Nové heslo bolo úspešne uložené.
Máte už vytvorený účet?
Nové podmienky
využívania portálu Don Appetitp
V súvislosti so zmenou legislatívy týkajúcej sa ochrany osobných údajov s účinnosťou od 25.05.2018 pristúpila Up Slovensko, prevádzkovateľ portálu Don Appetit, k celkovej zmene zmluvnej dokumentácie v rámci poskytovaných služieb produktu Don Appetit. Naša zmluvná dokumentácia teraz zodpovedá nielen aktuálnym potrebám zaistenia bezpečnosti a ochrany osobných údajov našich zákazníkov a užívateľov v rámci nariadenia GDPR, ale aj novým službám, ktoré svojim zákazníkom a obchodným partnerom už ponúkame alebo v blízkej dobe ponúkať začneme.
Oboznámte sa s týmito novými podmienkami.
Váš tím Don Appetit
Máte už vytvorený účet?
Keďže poznám tisícky reštaurácií na Slovensku, čo-to už o nich viem. Rád sa o svoje know-how podelím, nech vedia aj viacerí, kam zamieriť s hladným bruchom. Rozhodol som sa však zavolať si k tomu pomoc, ktorá ti nielen zvýši apetít, ale aj zlepší náladu.
V rámci rozširovania povedomia o slovenskej gastro scéne som už písal o bratislavských reštikách pre freelancerov či vegetariánov. Hoci do toho vkladám svoje srdce, viem, že je lepšie raz vidieť ako dvakrát čítať.
Preto som sa rozhodol ukázať ti poklady slovenskej gastronómie vo videjkách. Aby to nebola nuda, prizval som si k tomu chalanka, ktorý je odborníkom na užívanie si života. Nech ťa už teda príliš dlho nenaťahujem, v mojom novom seriáli budeš ochutnávať jedlá (aspoň pomyselne, cez obrazovku) s Bekimom Azirim.
Extrémne pozitívny pohľad na život a neuveriteľná schopnosť vystreliť si zo seba sú poznávacím znamením jeho osobnosti. Podľa toho som vedel, že sa s ním určite nudiť nebudem ako ja, tak ani ty. O tom, že je to poriadny týpek, svedčí každý jeho príspevok na Facebooku aj Instagrame.
Tento mesiac sme spolu odštartovali seriál s názvom Bekim má Appetit, v ktorom ti ukážeme, ako to chodí v reštikách v rôznych kútoch Slovenska. Ale nemáme štyri žalúdky, preto jednotlivé časti seriálu budeme sebe aj tebe dávkovať postupne. Vďaka tomu sa môžeš každých pár týždňov tešiť na nový náklad fajného jedla a vtipných komentárov z úst Bekima.
O čo v seriáli ide?
V každom diele si zoberieme na mušku jednu reštauráciu, o ktorej som sa dopočul, že je fajnovka. Bekim ju poctí svojou návštevou, pochutí si na jej maškrtách a hodí reč s majiteľom alebo kuchárom, ktorý má čo o podniku povedať. O frčíky z ich rozhovorov bezpochyby nebude núdza. Ty si potom môžeš urobiť obraz, či je pre teba daná reštika tou pravou, alebo pôjdeš radšej o dvere ďalej.
Prvý diel je už vonku
V prvej časti si to Bekim zamieril do reštaurácie MOREE v Bratislave, kde si pochutil na fajnovom mäsku s prílohou a ako dezertík si dal wafle z arašidového masla. Všetko dopadlo v pohode, len jedna vec: po tejto návšteve už nemohol šoférovať. Vieš prečo? To zistíš tuto, vo videjku: