Prihlásenie
Nemáte ešte vytvorený účet?
Zabudnuté heslo?
Žiaden problém
Na Váš email boli zaslané inštrukcie na zmenu hesla.
Zabudnuté heslo?
Žiaden problém
Nové heslo bolo úspešne uložené.
Máte už vytvorený účet?
Nové podmienky
využívania portálu Don Appetitp
V súvislosti so zmenou legislatívy týkajúcej sa ochrany osobných údajov s účinnosťou od 25.05.2018 pristúpila Up Slovensko, prevádzkovateľ portálu Don Appetit, k celkovej zmene zmluvnej dokumentácie v rámci poskytovaných služieb produktu Don Appetit. Naša zmluvná dokumentácia teraz zodpovedá nielen aktuálnym potrebám zaistenia bezpečnosti a ochrany osobných údajov našich zákazníkov a užívateľov v rámci nariadenia GDPR, ale aj novým službám, ktoré svojim zákazníkom a obchodným partnerom už ponúkame alebo v blízkej dobe ponúkať začneme.
Oboznámte sa s týmito novými podmienkami.
Váš tím Don Appetit
Máte už vytvorený účet?
Dostalo sa k nám, že kuchári z Hotela Bystrička pripravujú zážitkovú kuchyňu, na ktorú sa len tak nezabúda. Keď sa o tom dopočul Bekim, nebolo potrebné ho dvakrát prehovárať a o pár dní už bol na kolesách smerom do ľubozvučného Turca. Hotela Bystrička sme našli neďaleko Martina v pokojnom prostrední obce Bystrička. Jeho kuchári sa tu skutočne „pochlapili“ a vytiahli na Bekima najväčšie tromfy – vlastné recepty spod Martinských hôľ. Čo si pre neho prichystali?
Ochutnávka sa odštartovala vo veľkom štýle už pri predjedle, ktorým bol skvelý tatarák z udeného lososa. Výzva však prišla s druhým hlavným chodom, keď Bekim ochutnal bôčik, ktorý doposiaľ nikdy nejedol. A aby nebolo bôčiku smutno, spoločnosť mu robilo hubové krupoto, ktoré však Bekim svojsky zapamätal. Chalani z kuchyne sa pochválili aj s vlastnou demi glass omáčkou, ktorú pripravovali celých 48 hodín pred Bekimovým príchodom. A chutila skutočne výborne. Od chleba, masla až po mäso, takmer všetko, čo Bekimovi naservírovali, vyrástlo alebo sa vychovalo na slovenských dvoroch. Ak sa chceš pozrieť, ako tieto lakocinky ulahodili Bekimovmu apetítu, nezmeškaj ďalší diel môjho seriálu a pozri si celé videjko.