Prihlásenie
Nemáte ešte vytvorený účet?
Zabudnuté heslo?
Žiaden problém
Na Váš email boli zaslané inštrukcie na zmenu hesla.
Zabudnuté heslo?
Žiaden problém
Nové heslo bolo úspešne uložené.
Máte už vytvorený účet?
Nové podmienky
využívania portálu Don Appetitp
V súvislosti so zmenou legislatívy týkajúcej sa ochrany osobných údajov s účinnosťou od 25.05.2018 pristúpila Up Slovensko, prevádzkovateľ portálu Don Appetit, k celkovej zmene zmluvnej dokumentácie v rámci poskytovaných služieb produktu Don Appetit. Naša zmluvná dokumentácia teraz zodpovedá nielen aktuálnym potrebám zaistenia bezpečnosti a ochrany osobných údajov našich zákazníkov a užívateľov v rámci nariadenia GDPR, ale aj novým službám, ktoré svojim zákazníkom a obchodným partnerom už ponúkame alebo v blízkej dobe ponúkať začneme.
Oboznámte sa s týmito novými podmienkami.
Váš tím Don Appetit
Máte už vytvorený účet?
Letné romantické potulky po Košiciach si môžete spestriť chuťami a vôňou ulice. Kam na kvalitný streetfood? My sme si do druhého kola streetfood testu zaradili Grange a Robin. Pozrite sa ako dopadli! Pokračovanie nabudúce...😊
• • •
Robin – streetfood aj pre vegánov
Autor fotografií: Vox Papali
Rožok mäkký, jemne chrumkavý zvonku, opečený. Roztavený cheddar, omáčka a karma cibuľka. Hotdog ničím neprekvapil, taká milá klasika, od ktorej vieš, čo máš čakať.
Jednoduché prepojenie chutí bez výrazných ingrediencií s kvalitným párkom. Omáčka bbq, za mňa super. Ako druhé jedlo sme vyskúšali quesadilu, v ktorej všetku chuť prebil syr a navyše bola dosť mastná. Z dvoch kúskov som zjedol iba jednu. Do Robinu odporúčame ísť na klasiku - Robinček, prípadne sójový hotdog, kde je veľmi dobrý sójový párok, čo mi už potvrdil nejeden vegekámoš.
Hodnotenie 7/10
Autor fotografií: Vox Papali
Malý domček pri Mestskom parku je známy vďaka svojim skvelým burgrom. V posledných mesiacoch prišlo na pretras, kto je a kto nie je za značkou Grange. Pravda je niekde vo vesmíre, ale bežného zákazníka to asi ani veľmi netrápi. Chce jednoducho skvelý burger, na ktorý sa teší. Ako to dopadlo pri našej návšteve? V prvom rade nás prekvapila doba čakania, ktorá bola iba 10 minút. Očakávali sme štandardných cca 20-30 minút, s čím sme si už zvykli pri Grange počítať.
Človek pri okienku, veľmi príjemný a komunikatívny, nám poradil burgre. Tak by mal vyzerať prístup k zákazníkovi. Aj keď to nie je fine dining za stovky eur.
Vyskúšali sme Portobello burger, ktorý sa skladal z grilovaného portobella, kozieho syra, paradajky, ruccoly a aioli.
Žemľa chrumkavá, teplá, jedna z najlepších čo som jedol. Milo ma prekvapil kozí syr miesto haloumi (burger z minulej sezóny), ktorý celému burgeru dodal vyšsiu kvalitu zážitku. Zelenina v burgeri dopĺňala burger šťavnatosťou a príjemne dotvárala komplex chuti. Veľmi oceňujem výšku burgru, častokrát sa stáva že je burger pretlačený rôznymi ingredienciami, ale nepraktický na konzum. Tu pri jemnom zatlačení burgru dokáže človek zahryznúť do celého burgru tak, aby všetko čo burger obsahuje, ochutnal naraz. K burgru sme dostali širšie zemiakové hranolky, čerstvé, chrumkavé, bolo cítiť zemiaky + skvelú omáčku.
Ďalší burger bol caprese: skvelá kombinácia hovädzieho mäsa, mozzarelly, slaniny, grilovaných cherry paradajok, aioli, bazalky a pesta. Žemľa opäť na výbornú. Tento burger chutil sviežejšie a bol o niečo vláčnejší.
Naše hodnotenie 9/10
Autor blogu: Vox Papali