Prihlásenie
Nemáte ešte vytvorený účet?
Zabudnuté heslo?
Žiaden problém
Na Váš email boli zaslané inštrukcie na zmenu hesla.
Zabudnuté heslo?
Žiaden problém
Nové heslo bolo úspešne uložené.
Máte už vytvorený účet?
Nové podmienky
využívania portálu Don Appetitp
V súvislosti so zmenou legislatívy týkajúcej sa ochrany osobných údajov s účinnosťou od 25.05.2018 pristúpila Up Slovensko, prevádzkovateľ portálu Don Appetit, k celkovej zmene zmluvnej dokumentácie v rámci poskytovaných služieb produktu Don Appetit. Naša zmluvná dokumentácia teraz zodpovedá nielen aktuálnym potrebám zaistenia bezpečnosti a ochrany osobných údajov našich zákazníkov a užívateľov v rámci nariadenia GDPR, ale aj novým službám, ktoré svojim zákazníkom a obchodným partnerom už ponúkame alebo v blízkej dobe ponúkať začneme.
Oboznámte sa s týmito novými podmienkami.
Váš tím Don Appetit
Máte už vytvorený účet?
V ďalšej časti seriálu okoštoval Bekim jedlo v trnavskej reštike Partizáni. Keďže je to chlap ako hora (mäsa), pečené rebrá mu nestačili. Šéfkuchár mu teda naložil na tanier ešte poctivý burger, ktorý mal celkom slušný počet poschodí. A k tomu hranolky s tajnou receptúrou. Pozri na to!
Zjesenieva sa nám, a preto sa Bekim rozhodol vybrať do kráľovstva husaciny, malebnej dedinky známejšej ako Slovenský Grob. A ako inak, ak nie kráľovsky, sa o jeho apetít postarali v Pivnici u zlatej husi. Ich húsky síce neboli prvé v skoku do piesku, ale získali majstrovský titul v príprave tradičného jedla až na ďalekom východe!
Táto reštika sa pýši svojou inakosťou vďaka nezvyčajnému spôsobu prípravy husacej pečienky na lávových kameňoch, ktorú naservírovali aj nášmu Bekimovi. Ešteže má ústa rýchlejšie ako ruky, inak by mu asi nebolo do smiechu popáliť sa na 350 °C rozpálenom kameni. Nič sme však neriskovali a pečienku radšej presunuli na tanier. K tomu mu domáci naliali za pohárik vlastného vínka, ako prílohu upiekli zemiakové tornádo a primiešali rovno aj tri domáce omáčky – mangovú so zeleným korením, cibuľovú marmeládu a brandy kokteil, aby sa Bekim oblizoval za ušami ešte aj po príchode domov.
A to nebolo všetko. Aby Bekim, nedajbože, neodchádzal s prázdnym bruchom, na stole sa objavil ďalší kulinársky skvost v podobe gulášu z husacích srdiečok. Bekim síce prv ohŕňal nosom, avšak prekonal svoje predsudky a nakoniec si túto mňamku aj pochvaľoval. Ak sa už zbiehajú slinky aj tebe, nenechaj si ujsť najnovší diel seriálu Bekim má Appetit, tu nižšie, vo videjku.