Prihlásenie
Nemáte ešte vytvorený účet?
Zabudnuté heslo?
Žiaden problém
Na Váš email boli zaslané inštrukcie na zmenu hesla.
Zabudnuté heslo?
Žiaden problém
Nové heslo bolo úspešne uložené.
Máte už vytvorený účet?
Nové podmienky
využívania portálu Don Appetitp
V súvislosti so zmenou legislatívy týkajúcej sa ochrany osobných údajov s účinnosťou od 25.05.2018 pristúpila Up Slovensko, prevádzkovateľ portálu Don Appetit, k celkovej zmene zmluvnej dokumentácie v rámci poskytovaných služieb produktu Don Appetit. Naša zmluvná dokumentácia teraz zodpovedá nielen aktuálnym potrebám zaistenia bezpečnosti a ochrany osobných údajov našich zákazníkov a užívateľov v rámci nariadenia GDPR, ale aj novým službám, ktoré svojim zákazníkom a obchodným partnerom už ponúkame alebo v blízkej dobe ponúkať začneme.
Oboznámte sa s týmito novými podmienkami.
Váš tím Don Appetit
Máte už vytvorený účet?
Ak si typický slovenský hladoš, určite sa ti zbiehajú slinky už len pri pohľade na fotku pečenej husi. A keď už, tak poriadne, no nie? Nehovorím teraz o tých z ázijského bistra, ale o poctivom slovenskom pokrme, o ktorom sa šíria chýry až za hranice. Bez zamastených prstov od lokší a praskajúcich nohavíc ani domov nechoď. Pýtaš sa, kde ti splnia aj tvoje najtajnejšie gastro priania? Predsa v samotnom „kráľovstve husaciny“, ktorým sa pýši obec so 120-ročnou tradíciou, známejšou ako Slovenský Grob. Že svoje poslanie berú celkom vážne, o tom svedčí napríklad aj socha husi postávajúca na námestí. A ja ti teraz predstavím 4 reštaurácie, ktoré sa i tento rok pobili o korunu kráľa.
• • •
Pivnica u zlatej husi
Zdroj: https://www.facebook.com/uzlatejhusi
V pivnici u zlatej husi si svoju tajnú receptúru odovzdávajú už po 4 generácie. Okrem krásnej atmosféry pod záhradnými svetielkami si tu môžeš vychutnať až 200 druhov kvalitného vínka, cigary či letné špeciality na grile. Najväčším lákadlom sú však pochutiny pripravované na lávovom kameni priamo pred tvojimi očami. Vďaka tomuto všetkému budeš na svoj kulinársky zážitok ešte dlho spomínať. Dôkazom kvality Pivnice u zlatej husi je množstvo ocenení, ktorými sa môžu pýšiť pred nejedným hladujúcim zákazníkom, akým bol napríklad aj svetoznámy fitness tréner Chris Powell.
Zisti viac o reštaurácii Pivnica u zlatej husi
Grobský dvor
Zdroj: https://www.facebook.com/grobskydvorsk
V Grobskom dvore neostane ani jedno bruško prázdne. A pokiaľ si nevieš predstaviť husacinku bez dobrého vínka, 4 metre pod zemou sa tu nachádza prvá vyhĺbená vínna pivnica v Slovenskom Grobe. Dvor si zakladá na tradíciách už od roku 1993, a preto svoje do zlatista upečené húsky pripravujú v hlinených pekáčoch a chlebových peciach. Samozrejme, čo by to boli za hody, keby si si prsty nezamastil od vynikajúcich domácich lokší? Ešteže si husacinu môžeš dopriať už hocikedy počas celého roka ;). Výhodou je, že ak si potrebuješ dať šlofíka po dobrom jedle, majú tu aj útulný penziónik, kde ti túto požiadavku s radosťou splnia.
Zisti viac o reštaurácii Grobský dvor
Gurmánsky Grob
Zdroj: https://www.facebook.com/HusacinaGurmanskyGrob
Ako správnemu gurmánovi by sa ti isto páčilo aj v Gurmánskom Grobe. Pokojne vezmi aj všetky tety, bratrancov z druhého kolena, sestrine deti či kolegov. Dokonca môžeš na bezlepkovú lokšu vziať aj „fajnovejších“ kamarátov. Mimochodom, o kapacity sa nemusíš báť, miesta tu majú viac než dosť aj na rodinné oslavy či firemné teambuildingy. Tú pravú atmosféru si vychutnáš v záhradných altánkoch pri štebotajúcich vtáčikoch, omamnej vôni čerstvo upečenej húsky a spokojných deťoch skákajúcich po trampolíne či šmykľavkách. Aj vďaka tejto bohatej klientele boli v roku 2015 zvolení za reštauráciu roka na portáli SME, čo si aj právom zaslúžili. Tak čo, už pozeráš otváracie hodiny?
Zisti viac o reštaurácii Gurmánsky Grob
Husacina u Jakuba
Zdroj: https://www.facebook.com/husacinaujakuba
Ak sa ti po tomto článku už zbiehajú slinky na poctivú husacinku, ale si lenivý zdvihnúť sa zo svojho pohodlného gauča, brnkni Jakubovi, ktorý všetko zariadi. Hody si tak môžeš pokojne vychutnať vo vyťahaných teplákoch bez toho, aby ťa niekto odsudzoval. A v čom spočíva ich kúzlo úspechu? Reštaurácia si zachováva dobré meno aj vďaka tradičnému spôsobu prípravy húsky v peci, čo oceňujú starí i noví zákazníci. A bodaj by nie, veď patria medzi najlepších už od roku 1989! Tomu hovoríme zápal pre vec ;).
Zisti viac o reštaurácii Husacina u Jakuba