Prihlásenie
Nemáte ešte vytvorený účet?
Zabudnuté heslo?
Žiaden problém
Na Váš email boli zaslané inštrukcie na zmenu hesla.
Zabudnuté heslo?
Žiaden problém
Nové heslo bolo úspešne uložené.
Máte už vytvorený účet?
Nové podmienky
využívania portálu Don Appetitp
V súvislosti so zmenou legislatívy týkajúcej sa ochrany osobných údajov s účinnosťou od 25.05.2018 pristúpila Up Slovensko, prevádzkovateľ portálu Don Appetit, k celkovej zmene zmluvnej dokumentácie v rámci poskytovaných služieb produktu Don Appetit. Naša zmluvná dokumentácia teraz zodpovedá nielen aktuálnym potrebám zaistenia bezpečnosti a ochrany osobných údajov našich zákazníkov a užívateľov v rámci nariadenia GDPR, ale aj novým službám, ktoré svojim zákazníkom a obchodným partnerom už ponúkame alebo v blízkej dobe ponúkať začneme.
Oboznámte sa s týmito novými podmienkami.
Váš tím Don Appetit
Máte už vytvorený účet?
Najfarebnejšie obdobie roka je opäť tu a dôvodov, prečo milovať práve jeseň, je nespočetne veľa. Či už je to vďaka tajomným hmlistým ránam, obrovskej nádielke farieb všade navôkol či širokému spektru najrozmanitejších chutí. Každý si rozhodne nájde to svoje, čo mu vyčaruje úsmev na perách. A práve jedlo je to, čo v chladnejších dňoch zahreje najlepšie a nemusia to byť len pečené gaštany. Preto hoď na seba šál, nalaď sa na jesennú nôtu a utekaj do niektorého z týchto 4 podnikov, kde ti naservírujú výber toho, čo jeseň ponúka vo svojich dvoroch a záhradách.
• • •
Klubovňa
Zdroj: https://www.facebook.com/KlubovnaBratislava/
(Nielen) pre športových fanúšikov, ktorí majú radi k dobrému jedlu aj pivko, tu mám Klubovňu. Jednoduché, ale štýlové prostredie nie je to jediné, čím sa môže táto sieť reštaurácií pýšiť. Každoročne cez jesenné obdobie pripravujú špecialitky, nad ktorými isto nepohrdneš. Či už si mäsožravec, alebo máš, bárs, chuť na sladký obed, zájdi sem a presvedč sa, prečo Klubovňa patrí medzi vychýrené podniky. V ich menu sa nachádzajú vždy sezónne suroviny, v tomto prípade typické pre jeseň, ako sú huby, orechy, kačica či jablká. Ulahodia ti napríklad jeleňom na šípkovej omáčke, ktorému nemôžeš povedať nie (sleduj foto nižšie a uvidíš, že mám pravdu) či krémovou dubákovou polievkou, po ktorej sa budeš zalizovať aj za ušami.
Viac o Centrálna Klubovňa zistíš tu
Viac o Karloveská Klubovňa zistíš tu
Viac o Petržalská Klubovňa zistíš tu
Viac o Ružinovská Klubovňa zistíš tu
Viac o Ventúrska Klubovňa zistíš tu
Viac o Bystrická Klubovňa zistíš tu
Viac o Košická Klubovňa zistíš tu
Fach
Zdroj: https://www.facebook.com/fachbratislava/
Ak hľadáš výnimočný kulinársky zážitok a stále si ho nenašiel, oficiálne ukončujem tvoje hľadanie. Vo Fachu ti pripravia také nadpozemské lahôdky, že ťa budú musieť poprosiť, aby si im všetko nezjedol (klamem, jedz koľko vládzeš). Predstavíš si pod jesenným jedlom tekvicu, kačku, brusnice či gaštany? A čo tak všetky tieto veci spojiť do jednej obrovskej šmakocinky, ktorá ti vyrazí dych? Áno, počul si dobre. Či chceš niečo ľahšie, aby ti nemuseli pomáhať dvihnúť sa zo stoličky? V tom prípade sa stavím, že nič nepokazím tým, ak ti odporučím ich králika podávaného s repou, ktorá je osmažená na medových plátoch s pomarančovým extraktom a tymiánom. Ak ale nepatríš medzi experimentátorov, avšak s tým chceš niečo spraviť, rezervuj si degustačné menu, ktoré je známe široko ďaleko. Najlepšie aj s párovaním vín!
Viac o Fachu zistíš tu
Primi
Zdroj: https://www.facebook.com/PrimiSlovakia/
Keď sa povie Primi, každý si predstaví kvalitu a príjemné prostredie. Táto reštika ponúka taktiež kulinárske skvosty a rovnako ako ostatné, ani ju neminula pestrá jesenná ponuka jedál. Okrem tradičnejších potravín ponúkajú napríklad aj bažantie consommé či pošírovanú tmavú tresku na cviklovom rizote s hrozienkami. No neznie to úžasne? Skúšať nové veci sa oplatí a nehovor mi, že v Primi nebudú vedieť splniť tvoje požiadavky! Takže, pekne zober kamoša či rodinného príslušníka na obed a už nevymýšľaj ;).
Viac o PRIMI Michalská zistíš tu
Viac o PRIMI Eurovea zistíš tu
Viac o PRIMI Polus zistíš tu
Viac o PRIMI Košice zistíš tu
Savoy
Zdroj: https://www.facebook.com/savoyrestaurant/
Zvládol si to až sem bez toho, aby ti tiekli slinky? Tak sa priprav, pretože Savoy si tento rok dalo naozaj záležať na tom, aby „vypimpovali“ svoje menu do dokonalosti. Začnem polievkou – dokonalá symbióza tekvice, jabĺk a ďumbiera posypaná tekvicovými jadierkami. Presunieš sa na hlavný chod, kde na teba čakajú kačacie prsia s gaštanmi, čokoládovým jusom a voňavou hruškou. Pre ľahší variant obeda majú na výber z tekvicového a hruškového šalátu, či šalátu z koreňovej zeleninky. Samozrejmosťou je aj krémové tekvicové rizoto, ktoré je neodolateľné už na pohľad. Svoj zážitok môžeš zakončiť hruškovou penou alebo tekvicovým koláčom. No čo? Už ťa dvíha zo stoličky?
Viac o Savoy zistíš tu